top of page

HUWELIJKEN & EVENTS

Bekijk hier enkele realisaties of download meteen de brochure om alle opties en richtprijzen te ontdekken. Onderaan deze pagina vind je ook nog een FAQ.


Al overtuigd? Klik door naar de contactpagina en we plannen snel een kennismaking in!

Huwelijken & events: Tekst
Huwelijken & events: Werk

FAQ

VANAF WELK BUDGET KUNNEN WE BIJ JOU TERECHT?

Bloemenwerk voor huwelijken kan vanaf 600€ voor verse bloemen en vanaf 100€ voor droogbloemen. Download de brochure om alle richtprijzen te bekijken. Het is moeilijk om een indicatie te geven van de kostprijs zonder jullie wensen te hebben gehoord, maar voor 600€ kan je bijvoorbeeld een kleine installatie laten maken voor je ceremonie of de hele suite aankleden of een mooie tafelstyling realiseren.

MOET IK EXACT WETEN WAT IK WIL VOOR IK CONTACT OPNEEM?

Helemaal niet. We plannen een (online of live) kennismakingsgesprek in. Daarbij overlopen we alle onderdelen van jullie dag, waarbij ik telkens alle opties aangeef. Het is wel belangrijk dat je bij het zien van de foto's op mijn website een klik voelt. Ik maak bijvoorbeeld geen klassieke biedermeier boeketten.

HOE LANG OP VOORHAND BOEKEN WE BEST EEN BLOEMIST?

Meestal is een zestal maanden op voorhand goed. We nemen namelijk graag de tijd om samen alle opties te overlopen en dit in een moodboard te gieten. Kleine aanpassingen aan de offerte zijn mogelijk tot een maand voor het huwelijk. Trouw je tussen mei en september? Dan neem je best contact op zodra je locatie vastligt!

Huwelijken & events: FAQ
bottom of page